Bathroom details

Reklame: Dette indlæg indeholder affiliate links, som er markeret med *. 

Hver gang jeg kommer hjem til nogen, der har et super flot badeværelse, bliver jeg altid så inspireret til at tilføje noget mere liv til mit. For eksempel planter og pynteting, synes jeg, at mit badeværelse mangler. Det er minimalt, hvad jeg har stående fremme på badeværelset – og helt ærligt, så synes jeg at det er rigtig kedeligt! Jeg bliver tit inspireret af andres idéer og billeder på Pinterest eller Instagram, men det er som om, at når jeg kommer hjem og kigger i mine egne rum, ser jeg begrænsningerne frem for mulighederne. Men det vil jeg til at øve mig i at lave om på.

Hver gang jeg kommer hjem til nogen, der har et super flot badeværelse, bliver jeg altid så inspireret til at tilføje noget mere liv til vores. For eksempel planter og pynteting, synes jeg, at vores badeværelse mangler. Det er minimalt, hvad vi har stående fremme på vores badeværelse - og helt ærligt, så synes jeg at det er rigtig kedeligt! Jeg bliver tit inspireret af andres idéer og billeder på Pinterest eller Instagram, men det er som om, at når jeg kommer hjem og kigger i vores egne rum, ser jeg begrænsningerne frem for mulighederne. Men det vil jeg til at øve mig i at lave om på.Meraki bakke* // HAY urtepotte* // Skandinavisk Duftlys* // Merkai håndsæbe* // HAY Strap Mirror*

Jeg har shoppet lidt rundt på nettet og fundet nogle fede produkter, som jeg gerne ville pynte mit badeværelse med. Det er især de lyse farver brudt af den sorte urtepotte – og det industrielle i cementbakken og den bløde natur i planten – som jeg rigtig godt kan lide. Der er heldigvis ikke så længe til min fødselsdag, så måske jeg skulle ønske mig nogle nye ting til badeværelset, så det ikke er så kedeligt?

Læs også: Get the look #1 – Entré

Hvad pynter du med på dit badeværelse?

/Frøken Greve

Advertisement

4 tanker om “Bathroom details

  1. Pingback: DIY: Mal på porcelæn | Frøken Greve

  2. Pingback: House Doctor | Frøken Greve

  3. Pingback: Dekorative bøger til boligen | Frøken Greve

  4. Pingback: Frøken Greve på Pinterest | Frøken Greve

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s