Inspiration: Indendørs planter

Det er simpelthen så flot med planter i hjemmet – store som små, mange eller få. Der er så mange måder, man kan bruge dem på. Som hovedtema eller små detaljer. Jeg er så vild med den lyse urban jungle office på første billede og den store palme, der giver liv i soveværelset på billede to.

Der er desværre ikke så meget plads til store eller mange planter i min bolig, men derfor kan de sagtens være der. Det er jo genialt at bruge fx vægplads til planterne, som på billedet herunder viser. Jeg kan også godt lide den simple vase med eukalyptusgrene i. Eukalyptusplanter er bare så flotte, og man kan bruge de afklippede grene til pynt længe, da de stadig ser flotte ud selvom de visner. Den næste plante, der skal flytte ind hjemme ved mig, bliver helt klart en eukalyptus plante!

 

1. picture / 2. picture / 3. picture / 4. picture

Hvor har du planter derhjemme? : -)

/Frøken Greve

Advertisement

En tanke om “Inspiration: Indendørs planter

  1. Pingback: Dekorative bøger til boligen | Frøken Greve

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s