DIY: Mal på porcelæn

Reklame: Dette indlæg indeholder ikke reklame, men blot en personlig anbefaling

Når jeg falder over porcelæn med håndmalede mønstre, får jeg altid lyst til at hive mine tuscher frem og tegne på mine kedelige hvide IKEA tallerkener. Altså indtil at jeg kommer i tanke om, at jeg faktisk ikke er særlig god til at tegne. Nå ja men det afholder mig jo heldigvis ikke fra at dele det her DIY projekt med jer. Det er nemlig rigtig nemt : -)

1. picture (plates) / 2. picture (plates) / 3. picture

Hvis man vil pifte sit porcelæn op, mangler man faktisk bare en god tusch og en mere eller mindre kreativ side. Har du ikke noget porcelæn, som du vil male på? Intet problem! Du kan finde ganske fint hvidt porcelæn mange steder, fx i IKEA eller fra aida.

DIY - Mal på porcelæn www.frkgreve.dk mugs
Source

Udover porcelæn skal du bruge en god tusch. Jeg vil anbefale posca, som fås i så mange forskellige farver og kan bruges til alverdens overflader. Dem bruger jeg selv til alle mulige projekter.

Læs også: Bathroom details

Jeg har læst mig frem til, at hvis man maler på porcelæn med dem, kan det være en fordel at stille porcelænet i ovnen ved lav varme i 30 min. Så nu er det tip også givet videre. God fornøjelse med projektet : -)

/Frøken Greve

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s