Klar – parat – studiestart | Office inspiration

 

1. picture2. picture

I søndags skrev jeg lidt om, at sommeren alt for hurtigt er ovre. Sådan er det hvert år. Men det er okay. For efter sommeren kommer september, som er højsæson for nye begyndelser. Lige efter nytår, måske. Studiestart, sabbatår eller nyt job. Min september står på studiestart, ligesom den gør for mange andre. Og netop studiestart er et oplagt tidspunkt at få lavet et eller piftet sit kontor op.

Læs også: Get the look #1 – Entré

Jeg føler mig meget inspireret til at lave en smuk og motiverende arbejdsstation til læsning og opgaveskrivning. Se lige billederne her. På en måde minimalistisk og monokromt – og alligevel fint, hyggeligt og muligt at gøre personligt. Jeg er især vild med tavlen på det første billede, der både bryder det hvide men også har en praktisk funktion. Perfekt til for eksempel studerende.

3. picture4. picture

Jeg kunne godt tænke mig at høre, om din september byder på nye begyndelser? Uanset hvad så håber jeg, at du er kommet godt i gang eller tilbage efter sommerferien.

/Frøken Greve

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s